מדריך מעשי לריפוי טבעי

מזונות מותרים

כל מוצרי החיטה המלאה (לחם, אטריות וכד'), לחם שאור (שים לב! שאור הוא לחם ללא שמרים), שיפון, אורז מלא, גריסים - שעורה,  

קטניות: חומוס עם טחינה שעועית אזוקי מצוינת לטיפול בלחות.

ירקות (טריים או מבושלים), פטרוזיליה, חסה, סלרי-בייחוד מיץ, כרוב וירקות ירוקים בכלל טובים לטיפול בקנדידה.

נבטים - מנביטים עדשים ירוקות ושחורות, מש, אספסת, קינואה ועוד,

פירות: תפוח עץ חמוץ, אגס, פירות הדר: לימון, פומלה ואשכולית בלבד.

בשר, דגים, טונה במים, עופות, הודו.

אגוזים, שקדים, שומשום, אגוזי לוז, גרעיני חמניות לא קלויים (טבעיים).

חמוצים- על בסיס מלח ובלי חומץ. להימנע מחמוצים שעברו תסיסה.

שמנים רק בכבישה קרה, כגון: שמן זית, אבוקדו, טחינה, "שקדייה" (טחינה משקדים), שמן שומשום,  ושמן פישתה.

ביו-יוגורט, יוגורט עזים יוגורט כבשים, מוצרי טופו, מוצרי סויה לא מעובדים.

ביצים.

כל סוגי המרקים הביתיים: מרק עוף, מרק ירקות וכד'.

לסלטים: רוטב משמן זית בכבישה קרה + מיץ לימון וקצת מלח.

שום- להוסיף 2\1 שן שום טרי לפני כל ארוחה -מצוין לטיפול בקנדידה.

חובה לשתות לפחות 8 כוסות מים גדולות או תה צמחים בלי סוכר ביום, ו"כל המרבה הרי זה משובח". תה ירוק מומלץ, חליטה של שן הארי - שינן.

מי שלא "יכול לחיות" ללא קפה, ישתה לא יותר מכוס אחת ביום עם קצת חלב.

חשוב לאכול ארוחות מסודרות וקבועות בלי חטיפים באמצע,ללעוס טוב את המזון ולהיות רגועים בזמן האכילה.

לאחר שלושה חודשים יש לערוך בדיקה חוזרת על מנת לוודא את הצלחת הטיפול.

 

מדריכי ריפוי טבעי

אהבתם את מה שקראתם? לשירותכם הבאנו מספר אתרים נוספים לקידום הבריאות הטבעית: טופהיל, סכרת, לב וכלי דם, קנדידה, סרטן, הומאופתיה.

ייעוץ תזונתי אישי

בדיקות (טסט) אבחון קנדידה יש לתאם עם דוקטור לודמילה ריבלניק (M.D) בטלפון הנייד שלה - 054-4809194.